PRODEJ BYTU 2+1 PO ČÁSTEČNÉ REKONSTRUKCI

ulice Mlýnská, Brno - střed

Nabízíme ke koupi útulný byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 60 m2 + sklep 4 m2 + balkon 3 m2 + zahrádka 50 m2 v Brně na ulici Mlýnská. Tento byt představuje ideální příležitost jak pro bydlení v centru města se soukromou zahrádkou. Byt je vhodný také na investici.

Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu. 

Dům má celkem 8 bytových jednotek a k domu náleží pozemek, kde jsou rozděleny zahrádky do výhradního užívání. Nabízený byt je orientovaný převážně na jižní stranu a jeden pokoj je orientován na sever.

Interiér bytu prošel částečnou rekonstrukcí, s jedinou výjimkou v podobě koupelny s toaletou. Neprůchozí pokoje jsou garantem soukromí, stejně jako separátně umístěná koupelna s toaletou.

Podlaha v bytě je převážně plovoucí + linoleum a dlažba. Okna jsou plastová dvojskla a na jednom okně v pokoji jsou navíc elektrické venkovní žaluzie. Topení je řešeno pomocí elektrického kotle umístěného na toaletě a ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem v koupelně.

Nejvýraznějším prvkem této nabídky je bezesporu soukromá zahrádka s pergolou, posezením a místem pro vířivku, nabízející ideální prostor pro relaxaci.

Celkové měsíční náklady činí 3.850 Kč + elektřina cca 3.500 Kč pro 4 osoby.

Parkovat je možné před domem, kde jsou modré zony pro rezidenty.

FOND OPRAV

3.070,- Kč

VODA na os.

400,- Kč

ELEKTŘINA

3.500,- Kč

PŮDORYS

LOKALITA

Strategická poloha v centru města zajišťuje skvělou dostupnost MHD, s tramvajovou a trolejbusovou zastávkou Masná jen minutu chůze daleko, a bohatou občanskou vybavenost v bezprostřední blízkosti.

Pro obyvatele je možné parkovat v okolí domu, kde jsou modré zóny určené pro rezidenty.

Byt je k nastěhování po domluvě s majiteli.

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ NEMOVITOSTI

CENA ZA NEMOVITOST
0
PROVIZE
0
CELKOVÁ INVESTICE
0

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi na telefonní číslo 775 674 642 nebo mi napište na email tereza.zavadilova@century21.cz a já Vás tímto bytem ráda provedu. Budu se těšit.

PODÍVEJTE SE NA VŠECHNY FOTOGRAFIE