PRODEJ BYTU 3+KK PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI

ulice Pekařská, Staré Brno

Hledáte ke koupi byt o dispozici 3+KK a nechcete nic rekonstruovat? Rádi byste získali výhody, které s sebou nese bydlení v těsné blízkosti centra Brna? Pak jste možná právě narazili na Váš nový domov. S radostí Vám nabízíme koupi bytu 3+KK přímo u hradu Špilberk v Brně.

Nabízíme ke koupi krásný byt, který se nachází ve 3. NP cihlového domu na ulici Pekařská v Brně. Dispozice bytu je 3+KK s celkovou užitnou plochou 80 m2. Po kompletní rekonstrukci z roku 2021 je byt krásně zařízen nábytkem na míru včetně spousty úložného prostoru. K bytu patří také menší balkon, který se nachází v ložnici a je orientovaný do vnitrobloku.

Výhodou tohoto bytu je dále určitě i prostorná šatna v ložnici a podlahové vytápění v koupelně. Orientace bytu je převážně na sever. 

Součástí rekonstrukce domu, která započala v roce 2020 byla výstavba výtahu, díky kterému se stal byt plně bezbariérový a je tak vhodný i pro osoby s omezenou pohyblivostí. Dále byly v domě zrekonstruovány kompletně rozvody a proběhla výměna oken, v blízké době se plánuje renovace vchodových dveří a následně výstavba sklepů.

Vytápění je řešeno pomocí kondenzačního plynového kotle, který zajištuje taktéž i ohřev vody. Náklady na bydlení pro dvě osoby činí 5.492,- Kč + elektřina a plyn.

FOND OPRAV

4.050,- Kč

VODA A OSTATNÍ SLUŽBY

1.442,- Kč

ELEKTŘINA

1.000,- Kč

PLYN

2.000,- Kč

3D PŮDORYS BYTU

LOKALITA

Samotná lokalita je také velkou výhodou tohoto bytu. Nachází se v těsné blízkosti Mendlova náměstí, či Šilingrova náměstí. Zároveň jste pěšky během pár minut v centru města Brna. V okolí se také nachází i řada restaurací, kaváren a obchodů, což poskytuje skvělou dostupnost ke všem službám. Parkovat se dá u domu na modrých zónách B pro rezidenty.

Přímo u domu je také zastávka MHD, nemocnice u sv. Anny a především dominanta Brna hrad Špilberk, který je vhodný na procházky, různé kulturní akce – jako jsou třeba Letní shakespearovské slavnosti nebo Mezinárodní hudební festival Špilberk.

Celkově je tento byt skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v těsné blízkosti centra města. Jeho poloha nabízí klid a soukromí, mnoho úložných prostorů a optimální prostorové využití zajistí pohodlné a praktické bydlení pro vaši rodinu.

Neváhejte se ozvat na prohlídku a podívat se na tento krásný byt. Budu se na vás těšit.

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ NEMOVITOSTI

CENA ZA NEMOVITOST
0
PROVIZE
0
CELKOVÁ INVESTICE
0

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi na telefonní číslo 775 674 642 nebo mi napište na email tereza.zavadilova@century21.cz a já Vás tímto jedinečným bytem ráda provedu. Budu se těšit.