PRODEJ BYTU 2+KK S KRÁSNÝM VÝHLEDEM

ulice Na Vyhlídce, Rosice

Nabízíme ke koupi krásný byt, který se nachází v nově zrekonstruovaném domě v Rosicích na ulici Na Vyhlídce. Jedná se o prostornou 2+kk bytovou jednotku s užitnou plochou 50 m2 a s nádherným výhledem na Rosice a zeleň z obývacího pokoje.

Obývací pokoj je orientován na východní stranu, což umožňuje nádherný výhled na okolní krajinu a užívání sluníčka hlavně v dopoledních hodinách. Další výhodou jsou při výhledu velká okna s trojskly včetně žaluzií

V bytě je také klimatizace, která zajišťuje příjemné klima v obou pokojích. Lesklé vysoké stropy 2,9 m jsou další plus, které navozuje luxusní dojem a vizuálně zvětšuje celý prostor bytu. V bytě je také balkon o velikosti 7,5 m2, který nabízí ideální místo pro relaxaci nebo posezení s rodinou a přáteli.

Tento projekt se nachází v rezidenčním areálu a byt byl dokončen v roce 2023, takže je úplně nový i včetně nové kuchyně s veškerými spotřebiči.

Ložnice má rozlohu 15 m2 a pohodlně se tam vejde manželská postel a pracovní stůl. V předsíni je ideální prostor pro vestavěné skříně a získání tak úložného prostoru.

Vytápění v bytě je řešeno pomocí tepelného čerpadla.

Další výhodou tohoto bytu je parkovací místo, které je přímo před domem a je vyhrazené pouze pro majitele této bytové jednotky.

V Rosicích, kde se tento byt nachází, je veškerá občanská vybavenost. Celkově je toto ideální byt pro jednotlivce, pár nebo malou rodinu, kteří hledají byt o této dispozici s krásným výhledem a pohodlným parkováním.

PŮDORYS BYTU A PŘEDPIS ÚHRAD

LOKALITA

Okolí bytu nabízí široké spektrum možností pro volný čas a rekreaci. V Rosicích jsou sportovní a kulturní zařízení, restaurace a obchody, což umožňuje snadný přístup ke všem službám a aktivitám v okolí. Pokud hledáte přírodu, máte na dosah ruky krásné cyklostezky a turistické trasy, které umožňují objevovat krásy kraje.

Celkově je tento byt ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní, prostorné a dobře vybavené bydlení v krásném prostředí s dobrou dostupností služeb a aktivit. S parkovacím místem, balkonem a nádherným výhledem na krajinu je to ideální místo pro relaxaci a pohodlný život.

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ NEMOVITOSTI

CENA ZA NEMOVITOST
0
PROVIZE
0
CELKOVÁ INVESTICE
0

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi na telefonní číslo 775 674 642 nebo mi napište na email tereza.zavadilova@century21.cz a já Vás tímto krásným bytem ráda provedu. Budu se těšit.