BYT 3+1 S BALKONEM PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI

Hledáte prostorné rodinné bydlení v blízkosti centra, ale nechce se Vám nic rekonstruovat?

Tento skvělý prostorný byt ve Slatině může být to pravé. Výhodou tohoto bytu je právě to, že je již po kompletní rekonstrukci a nabízí se včetně veškerého vybavení! Takže si stačí vzít kartáček na zuby a můžete bydlet.

Dispozice bytu 3+1 81,5 m2

3.NP / 6.NP v revitalizovaném panelovém domě

Centrální vytápění a ohřev vody

Lokalita Slatina ulice Strážnická

Užitná plocha bytu
0 m2
Plocha balkonu
0 m2
Plocha sklepu
0 m2

Obývací pokoj je neprůchozí a má celkem 16 m2. Najdete v něm krásnou novou rozkládací sedačku, která je navíc elektrická, takže bez jakékoli námahy máte prostorné letiště. Orientace obyváku a kuchyně je na severo-východ.

Okna plastová

Podlaha plovoucí a dlažba

Internet Netbox

2 NEPRŮCHOZÍ POKOJE

Ložnice (16 m2) a pokoj (12 m2) jsou také neprůchozí. Z ložnice se navíc dostanete na zasklený balkon. V bytě jsou použité kvalitní materiály a většina nábytku je nová.

Při vstupu do bytu najdete prostornou předsíň, ze které se dostane téměř do všech místností. V bytě se nachází také skvělá komora, která slouží i jako spižírna (4,5 m2).

Nenarazíte ani na problém s parkováním. Před domem se nachází totiž prostorné parkoviště, kde je vždy volné místo přímo u vchodu. V blízkosti cca 2 minuty chůze najdete zastávku MHD, kde se do centra dostanete za 15 minut. Nechybí zde ani obchod Albert, Penny market, základní škola, pošta nebo skate park pro děti.

Tato lokalita je velice klidná a vhodná pro rodinu či jedince.

PŮDORYS A METRY ČTVEREČNÍ

Předsíň
0 m2
Kuchyň
0 m2
Obyvák
0 m2
Komora
0 m2
Ložnice
0 m2
Pokoj
0 m2
Balkon
0 m2
Koupelna
0 m2
Sprchový kout
0 m2

MĚSÍČNÍ NÁKLADY

Celkem 3.500,- Kč + elektřina a plyn

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ NEMOVITOSTI

CENA ZA NEMOVITOST
0
PROVIZE
0
CELKOVÁ INVESTICE
0

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi na telefonní číslo 775 674 642 nebo mi napište na email tereza.zavadilova@century21.cz a já Vás na bytě ráda provedu. Budu se těšit.

PODÍVEJTE SE NA VŠECHNY FOTOGRAFIE